Verzenden & retouren

Welkom en u van harte bedanken voor uw bezoek aan onze website die de online winkel. Sinds een aantal jaren heeft ons bedrijf won een groot aantal klanten over de hele wereld met eersteklas service, een goede reputatie, de beste kwaliteit, en concurrerende prijzen.
Wat is uw verzending te garanderen?
U ontvangt van uw bestelling in 7 werkdagen en is gegarandeerd. Nou, je moet meer betalen attetion aan de Shipping-beleid van de website ons in geval van verzekering van uw orders. Daaronder is de samenhangende informatie over, inclusief het terugkeerbeleid, uitwisselingen en Order annulering.
Internationale verzending wordt verzorgd door Air International EMS / DHL Express Company binnen 1 week tijd leveren meestal.
Alle bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag en kan gevolgd worden op de EMS / DHL website.
Dat betekent dat u gegarandeerd door de douane en gegarandeerde levering aan uw deur! U hoeft geen zorgen te maken over douane beslag of verzekering, omdat we garanderen dat het, we zullen nieuw pakket eens op onze kosten.
Wat zijn de terugkeer, ruil, terugbetaling beleid?
1. Een terugbetaling minus de initi?le verzendkosten is gegarandeerd als ontevredenheid van goederen is beoordeling op basis van of koopwaar wordt beweerd te bestellen per ongeluk.
2. Koopwaar worden teruggegeven aan ons binnen 7 dagen na ontvangst, en geen gebruikte artikelen wordt aanvaard.
3. Alle originele bon of factuur, accessoires (dat wil zeggen sloten, sleutels, riemen, zorg boekje, stofkap, authenticiteit kaart, enz.) en de gift (indien aanwezig) ontvangen worden opgenomen.
4. Een online tracking nummer moet worden verstrekt aan de terugkeer van goederen bevestigen nadat het pakket is verscheept. Een e-mail bericht zodra het rendement pakket aankomt op de plaats van bestemming worden verzonden.
5. Voor elke terugkeer van de goederen onder gereguleerde omstandigheden, wordt een vergoeding worden verstrekt in dezelfde vorm, waarin de oorspronkelijke betaling heeft plaatsgevonden en kan duren tot 30-45 werkdagen na de ontvangst van de goederen. Maar op bepaalde verzoek van klanten of overeenkomst tot de terugbetaling in petto handelaar kredieten hebben, wordt een terugbetaling dienovereenkomstig te worden uitgegeven, zoals gevraagd of overeengekomen.
Alle bestelde items zijn de juiste artikelen kies je hier. Wij beloven u van de juiste volgorde pakket. Dus indien retournering juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.
Terug
Copyright © 2018 www.redkendigitaal.nl Powered by Schoenen Outlet Nederland